Yhteystiedot

Wihinokan kennel

Ulla Kuukka, Lappeenranta
040 5616817
u.kuukka@gmail.com

Uusimmat kuvat

Aura Wihinokan Aurora
img-20190507-wa0000
img-20190707-wa0003
img-20190619-wa0001
img-20190430-wa0002
img-20190702-wa0009
img-20190618-wa00033
img-20190723-wa0003

16.9.2019 MÄAJ-1-tulokset C- ja D-pentueeseen. Viikonloppuna peuraa ajelivat ykkösen arvoisesti C-pennuista CHICO Wihinokan Chico Loimaalla ja Kuortaneen D-pennuista DONNA Wihinokan Donna Hot Stuff Sastamalassa. Chicon tulos MÄAJ-1 70,17 p. ja Donnan tulos MÄAJ-1 76,50 p. Pientä epäonnea oli molemmilla matkassa ja Chicon toisesta ajosta jäi osa kuulematta, mutta hienosti meni joka tapauksessa. Onnittelut ja kiitokset omistajille ja kaikille asianosaisille!

27.8.2019 Minin ja Taiston neljä kk mäyräkoiran pentua syntyivät. Minin ja Taiston (FI KVA-A FI JVA Saunanevan Akira - Wihinokan Beata) neljä pentua, 2 urosta ja 2 narttua, syntyivät tiistaina 27.8. Lohjalla. Pennut ovat Camin (FI KVA-A FI MVA Öllmans Camilla) ensimmäiset lapsenlapsenlapset ja Vennin (Wihinokan Weninna) ensimmäiset lapsenlapset. Hyväluonteiset ja terveet vanhemmat ovat aktiivisessa ajometsästyskäytössä ja ajavat sorkan lisäksi myös jänistä ja kettua. Molemmilla näyttelystä EH, isä jalostustarkastettu hyväksytysti ja emällä niukka, helppohoitoinen karvanlaatu. Pentuja voi tiedustella numerosta 041 5134141 Lisbeth Marttala-Takari (jätä viesti, jos numero ei vastaa). Pentueesta voi kysyä myös 040 5616817 Ulla/ Wihinokan kennel.

24.8.2019 Kesän kuulumisia. Kesällä on lomailtu ja uitu, mutta myös vähän treenattu jäljestystä ja käyty muutamassa näyttelyssä ja jälkikokeessa.

Amalia iltauinnilla.

Viivi jälkitreeneissä.

Sisi veneilemässä

Jälkitreeniä

Helmikuussa syntyneet E-pennut ovat kehittyneet hienostit ja osoittaneet jo lupaavia merkkejä metsässä. Näyttelyynkin on ehtinyt jo pienestä pitäen Wihinokan Elegia, joka osallistui tasan 5 kk:n iässä Anjalan pentunäyttelyyn ja oli hienosti KP1 ROP RYP3, ja Wihinokan Ewok, joka myös 5 kk:n iässä Hausjärven pentunäyttelyssä hienolla arvostelulla PEK2.

Wihinokan Elegia KP1 ROP RYP3

Wihinokan Ewok

DAISY Wihinokan Eulalia

DONNA Wihinokan Donna Hot Stuff ja DAISY Wihinokan Eulalia

CHICO Wihinokan Chico ja PACO Wihinokan Edwald

Raahaa kuva tähän

PACO Wihinokan Edwald

SISI Wihinokan Cecilia aloitti näyttelyuransa toukokuussa Ahvenanmaalta, jossa tulos hienolla arvostelulla JUN ERI. Kahdesta muusta tulos KÄY EH1 ja KÄY EH3, esiintyminen ei oikein sujunut eikä kampauskaan ollut kohdillaan..Sisin veli Chico avasi näyttelyuran hienosti Turussa tuloksella ERI1 SA PU2 VASERT, mutta toisessa näyttelyssä kehässä ravaaminen ei mennyt putkeen ja tulos siksi AVO H.  Suomenpystykorva Hipun kanssa on kesän aikana metsästetty sertejä, mutta jääty karvan mitalla kakkoseksi. Tuloksena Sulkavalta KÄY ERI1 SA PN2 VARASERT ja Mikkelistä KÄY ERI2 SA PN2 VARASERT. Vihdoin Luumäellä Hipulle KÄY ERI1 SA PN1 SERT VSP. Enää yhtä sertiä puuttuisi Hipun muotovalion arvosta.

Kuortaneen kasvatit D-pennut (FI KVA-A Komukorven Sisukas - Wihinokan Armaada) ovat myös aloittaneet näyttelyissä ja MARKKA Wihinokan Dooris on saavuttanut hienosti jo kaksi sertiä ja yhden CACIBin ja ollut kahdesti myös VSP. Myös ONNI Wihinokan Diego on saanut näyttelyistä EH:n ja DONNA Wihinokan Donna Hot Stuff myöskin EH:n.

Vanhemmista kasvateista ARTTU Wihinokan Artturi (POHJ KVA-A FNordanbergets Cluring - FI KVA-A FI MVA Öllmans Camilla) on tänä kesänä käynyt ensimmäisessä näyttelyssään hienolla tuloksella AVO ERI1 SA. Valitettavasti toinen suunniteltu näyttely peruuntui, mutta toivottavasti Arttukin nähdään vielä näyttelyissä ja kokeissa.

SISI Wihinokan Cecilia ERI Lemland 26.5.

Wihinokan Hippu Luumäki 4.8. KÄY ERI1 SA PN1 SERT ja VSP

Wihinokan Dooris PN1 SERT CACIB VSP

Wihinokan Dooris PN1 SERT VSP

Wihinokan Artturi AVO ERI1 SA

Wihinokan Donna Hot Stuff NUO EH3

MARKKA Wihinokan Dooris

Raahaa kuva tähän

ONNI Wihinokan Diego

Marraskuun lopussa 2 vuotta täyttävä SISI (Wihinokan Cecilia) osallistui kesän aikana kolmeen MEJÄ-kokeeseen ja siirtyi voittajaluokkaan. Koeura alkoi haastavissa olosuhteissa tuloksella AVO3 21 p. ja samalla Sisi pääsi myös karhun jäljen makuun - se kiinnosti kovasti. Kesäkuussa Sisi jäljesti ensin ykköstuloksen AVO1 46 p. ja sitten AVO1 47 p. siirtyen samalla voittajaluokkaan. Myös Sisin emä FI KVA-A Wihinokan Amalia osallistui toukokuun alussa elämänsä toiseen MEJÄ-kokeeseen tyttärensä varakoirana ja sai toisen AVO1 -tuloksen pistein 45 p. siirtyen myös voittajaluokkaan. Erikoista oli, että tämä jäljestys tapahtui lumikelillä ja ykköstulosten välillä oli aikaa vierähtänyt 5 vuotta. Niin sekä äiti että tytär siirtyivät voittajaluokkaan samana kesänä. Voittajaluokan startit jäivät kummaltakin kuitenkin vielä kokematta, vaikka jäljestyskunto tänä kesänä olikin kohdillaan..

Wihinokan Amalia 5.5. AVO1 45 p. > VOI-luokkaan

Wihinokan Cecilia 30.6. AVO1 47 p. > VOI-luokkaan

Wihinokan Cecilia 13.6. AVO1 46 p.

Jälkikokeisiin osallistui ensimmäistä kertaa myös MIINA Wihinokan Wictoria tuloksella AVO2 31 p. Miinan jäljellä oli kuultu myös ajohaukkua, joten paremmalla tuurilla tulos olisi epäilemättä ollut vieläkin kirkkaampi, mutta hieno suoritus ensikertalaisilta joka tapauksessa. Myös DONNA Wihinokan Donna Hot Stuff kävi ensimmäistä kertaa MEJÄ-kokeessa, mutta valitettavasti riistanhajut sotkivat tällä kertaa Donnan kokeen. Donna kuitenkin osaa jäljestää, joten tuloksia on varmasti jatkossa odotettavissa. MINI Wihinokan Beata saavutti Suomesta ensimmäisen MEJÄ VOI1-tuloksen pistein 40 p. Mini kävi myös Ruotsissa jälkikokeessa jäljestäen hienosti ykköstuloksen.

MIINA Wihinokan Wictoria AVO2 31 p.

MINI Wihinokan Beata MEJÄ VOI1 40 p. ja 1 ÖKL viltspår

Mini lumikelin MEJÄ-kokeessa.

27.4.2019 Amalian ja Maurin E-pennut maailmalle. Reippaat ja rohkeat E-pennut ovat muuttaneet omiin metsästäviin koteihinsa. Edwald ja Ewok ja Eulalia muuttivat Pirkanmaalle ja Elegia jäi kotinurkille Etelä-Karjalaan.

Wihinokan Ewok ja Edwald

Wihinokan Eulalia ja Elegia

12.4.2019

Wihinokan Edwald, Wihinokan Eulalia, Wihinokan Elegia ja Wihinokan Ewok.

17.3.2019 Viivi ja Sisi palkittiin. Mäyräkoirakerhot ovat muistaneet Viiviä ja Sisiä vuoden 2018 saavutuksista. VIIVI FI JVA Wihinokan Wiwi palkittiin KMK ry:n vuoden 2018 Parhaana metsästyskoirana ja Parhaana MEJÄ-nenänä ja SISI Wihinokan Cecilia Parhaana Ajavana koirana. Myös Ålands Taxklubb muisti Viiviä valiomaljalla FI JVA:n tittelistä ja Sisiä kultamitalilla kaurisykkösestä.

VIIVI Wihinokan Wiwi FI JVA, KMK ry:n Paras metsästyskoira ja Paras MEJÄ-nenä ja ÅTK:n valiomalja

SISI Wihinokan Cecilia KMK ry:n Paras Ajava koira ja ÅTK:n kultamitali MÄAJ-1 kauriilla 2018

27.2.2019 KK mäyräkoiran pennut syntyivät. Amalian ja Maurin (FI KVA-A Ojajärven Eemil - FI KVA-A Wihinokan Amalia) neljä pentua, 2 urosta ja 2 narttua, syntyivät keskiviikkona 27.2. Kaikki voivat hyvin.

19.2.2019 D-pennut 1 v. Paljon onnea Kuortaneen D-pennut (FI KVA-A Komukorven Sisukas - Wihinokan Armaada) 1 v.!
31.1.2019 Pentuja odotettavissa. Amalian ja Maurin treffit joulukuun lopulla näyttävät tuottaneen tulosta ja jos kaikki menee jatkossakin hyvin, kk mäyräkoiran pentuja odotellaan maailmaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Suomenpystykorva Hipun juoksut ja pentusuunnitelmat näyttävät siirtyvän myöhemmäksi, juoksuja odotellaan näillä näkymin loppukeväästä. Lisätietoja Pentuja-sivulla.